Huippua, että olet mukana!

Löydät minivalmennuksen ensimmäisen osan 15 minuutin sisällä sähköpostistasi. Varmistathan, että postini eivät päädy roskakoriin, sillä tulet samaaan lähipäivien aikana myös minivalmennuksen 2. ja 3. osan sähköpostiisi.

HUOM! Tärkeä viesti:

Jos haluat vahvistaa itsetuntoasi ja löytää sitä kautta onnellisemman elämän, löydät tältä sivulta yhden parhaimmista keinoistani siihen. 

JOTEN √ĄL√Ą SULJE T√ĄT√Ą SIVUA, vaan jatka lukemista...

V√ĄLT√Ą LOPPUUNPALAMINEN HEIKON ITSETUNNON VUOKSI

Rakastu itseesi‚ĄĘ -metodilla itsetuntosi kohoaa, vapaudut haitallisista uskomuksista, opit puhumaan itsellesi kuin rakkaalle yst√§v√§lle ja l√∂yd√§t vahvuutesi

 

 JOS HALUAT

ūüíéOppia olemaan itsesi paras yst√§v√§ ja todella nauttia el√§m√§st√§

ūüíéP√§√§st√§√§ irti ep√§varmuudesta, itsekritiikist√§ ja riitt√§m√§tt√∂myyden tunteesta

ūüíéLopettaa itsesi vertailemisen muihin ja n√§hd√§ itsesi upeana tyyppin√§, joka pystyy vaikka mihin!

ūüíéLopettaa itsesi v√§h√§ttelemisen, lytt√§√§misen tai pienent√§misen

...niin T√ĄM√Ą ON SUA VARTEN

Ja mikä parasta, sun ei tarvitse käyttää 10 vuotta opiskeluun ja testaamiseen (kuten minä tein), vaan saat valmiit, toimiviksi todistetut työkalut Vahvempi itsetunto -verkkokurssilla.

Haluan tarjota t√§m√§n upean kurssin sinulle kiitoksena liittymisest√§si sis√§piiriin nyt¬†vain 59 eurolla¬†(norm. 197‚ā¨). S√§√§st√§t siis 138 euroa!

Tämä on tapani kiittää sinua sisäpiiriin liittymisestä. Mutta toimi pian - tämä tarjous on voimassa vain tällä sivulla 30 minuutin ajan. Tätä huippupalautetta saanutta kurssia et tule koskaan saamaan mistään edullisemmin.

Tule mukaan nyt vain 59‚ā¨ (norm. 197‚ā¨)

Vihdoinkin toimivat ja selkeät askeleet itsetunnon vahvistamiseen!

Suunnan asettamisen kompassityökalulla luot menestyksen kartan

Jakamallani työkalulla pystyt luomaan mille tahansa asialle sellaisen tavoitteen, joka takaa onnistumisesi! 

Rakkaudellisten tekojen kautta arjesta tulee luksusta

Saat valmiin listan rakkaudellisista teoista (ja ei, suurin osa näistä ei maksa senttiäkään) itseäsi kohtaan ja motivaation toteuttaa niitä. Alat kunnioittamaan ja arvostamaan itseäsi ja se näkyy ajatuksissasi ja teoissasi.

Vapaudut itsetuntoa heikentävistä ajatus- ja toimintamalleista

Opit millaiset ajatukset ja teot ylläpitävät tai jopa vahvistavat heikkoa itsetuntoa. Päästät oivallusten avulla irti näistä malleista ja tunnet kehossasi asti, miten olo on keveämpi. 

Voimaannu sisäisen puheen avulla

Itsekritiikki, vähättely ja epävarmuus väistyvät, kun tilalle tulee lempeyttä, myötätuntoa ja tyytyväisyyttä itseäsi kohtaan.

Löydät vahvuutesi ja niiden käyttäminen tulee osaksi innostavaa arkeasi

Kun oivallat, missä olet taitava, tulet kokemaan onnistumisen kokemuksia, iloa ja intoa.

10-40 min. pituisia innostavia ja oivalluttavia luentoja, tehtäviä ja täytettäviä työkirjoja, sekä selkeät ohjeet niiden tekemiseen

Voit kuunnella videoita ja äänitteitä vaikka lenkkipolulla ja ottaa käyttöön helppoja ja yksinkertaisia työkaluja, jotka eivät vie valtavasti aikaa, eivätkä energiaa. Päinvastoin, saat lisää energiaa ja jaksamista arkeesi, kun itsetuntosi vahvistuu.

Kuvittele...

miten päivä päivältä luotat itseesi ja osaamiseesi enemmän ja enemmän. Tiedät missä olet hyvä ja häpeän sijaan olet itsevarma ja vedät puoleesi merkityksellisiä ihmissuhteita.

Pidät itsestäsi päivä päivältä enemmän ja enemmän. Onnellisuutesi lisääntyy ja nautit siitä, kuka olet. Sinulla on hyvä olla itsesi kanssa ja tiedät, että elämällä on valtavasti upeaa annettavaa sinulle.

Näin itsetunnon vahvistuminen näkyy asiakkaideni arjessa:

Roosa A.

 "Sain sanottua palaverissa mun mielipiteen! En ole koskaan ennen tehnyt niin ja sain siitä paljon hyvää palautetta, mun ajatuksista pidettiin. Sosiaalisten tilanteiden pelko on vähentynyt huomattavasti."

Terhi K.

"Meidän avioliitto on pelastunut, kun en enää jatkuvasti epäile haluaako toinen edes olla minun kanssa. Nyt pystyn luottamaan ja rakastamaan estottomasti.

Jenni Wallin

"Ihan kaikista ihmissuhteista on löytynyt erilaista syvyyttä ja merkityksellisyyttä, kun luottaa itseensä ja uskaltaa ottaa vaikeitakin asioita puheeksi." 

Iida Hytönen

"Itsensä etusijalle laittaminen on tuonut vapautuneisuutta ja onnellisuutta. En pystynyt olemaan onnellinen aiemmin, kun en osannut asettaa rajoja ihmissuhteissa. Nyt osaan ja olen löytänyt myös merkityksellisen, tasapainoisen suhteen."

Kurssin käytyäsi...

 • Itsekritiikin tilalle on tullut my√∂t√§tuntoa ja lempeytt√§.
 • Hukassa oleminen on vaihtunut ymm√§rrykseen siit√§, kuka on ja mit√§ todella haluaa.

 • K√§sitys itsest√§ on muuttunut huomattavasti positiivisemmaksi.

 • Energiaa ei kulu en√§√§¬†siihen, ett√§ vertaisit itse√§si muihin tai miettisit, mit√§ muut sinusta ajattelevat.

Haluan auttaa juuri sinua saavuttamaan saman ilon kyyneleet silmiin tuovan ihanan unelma-arjen ja siksi olen luonut sinulle tämän verkkokurssin. 

Suurin fanisi, kannustajasi ja innostajasi,

Saana

30 minuutin ajan VAIN 59‚ā¨ (Norm. 197‚ā¨)

Takaan, että itsetuntosi vahvistuu!

Seuraa 30 p√§iv√§√§ neuvojani, periaatteiteni, k√§y l√§pi kaikki materiaali ja tee kaikki harjoitteet ja lupaan, ett√§ itsetuntosi vahvistuu ‚Äď tai muutoin saat rahasi takaisin.¬†

Laitat minulle vain viesti√§ [email protected].

Lähde vahvistamaan itsetuntoasi itsesi, tulevaisuutesi ja lähipiirisi vuoksi - se takuulla kannattaa.

ESITTELYSS√Ą:

Vahvista itsetuntoasi seuraavan 5 viikon aikana kehittämäni menetelmän avulla, jotta voit vapautua itsekritiikistä, vertailusta ja epävarmuudesta.

 

Pakkasin kaiken tarvitsemasi tiedon ja selkeät, helpot harjoitukset itsetuntosi vahvistamiseen ja onnellisemman elämän luomiseen itseopiskeltavaan 5 viikon verkkokurssiin. 

Verkkokurssilla saat työkalut itsesi syvemmälle ymmärtämiselle, vahvemman itsetunnon rakentamiselle, sudenkuoppien välttämiselle, sisäisen puheen muuttamiselle ja vahvuuksiesi tunnistamiselle. 

Missioni on auttaa juuri sinua vahvistamaan itsetuntoasi, sillä tiedän omasta ja satojen valmennettavieni kokemuksista, miten se muuttaa elämän!

Hyvinvoiva, itseään arvostava ihminen on onnellisempi ja kohtelee myös muita paremmin. Vaikutukset leviävät omaan perheeseen ja lähipiiriin ja sitä kautta työyhteisöihin ja koko yhteiskuntaan. 

ALOITA T√ĄST√Ą VAIN NYT HINTAAN 59‚ā¨ (norm. 197‚ā¨)

Näin itsetunto vahvistuu jo seuraavan 5 viikon aikana - JOS lähdet mukaan

Voit käydä valmennusta viikko kerrallaan tai täysin omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi kuuden kuukauden ajan alkaen ostopäivästä.

Tätä kaikkea on luvassa: 

VIIKKO #1

Ensimmäisen viikon jälkeen olet luonut itsellesi selkeän käsityksen tämänhetkisestä tilanteestasi, sekä unelmatilanteestasi. Olet konkretisoinut tavoitteesi ja tiedät nyt selkeästi, mitkä asiat osoittavat, että olet saavuttanut tavoitteesi. Sinun ei tarvitse enää arvailla, onko itsetuntosi vahvistunut vai ei, sillä tiedät täsmälleen, millaisista merkeistä tunnistat tavoitteesi saavuttamisen.

VIIKKO #2

Toisen viikon jälkeen olet oppinut, millaisten rakkaudellisten tekojen kautta pystyt vahvistamaan itsetuntoasi ja motivoidut osoittamaan arvostusta itseäsi kohtaan. Olet saanut konkreettisia työkaluja itsetuntosi vahvistamiseen ja olet ottanut niitä jo käyttöösi. Olet innostunut huomatessasi, että vihdoin sinulla on keinoja, jotka tuottavat tuloksia!

VIIKKO #3

Kolmannen viikon jälkeen ymmärrät, miksi et ole onnistunut aiemmin vahvistamaan itsetuntoasi ja mitkä ajatus- ja uskomusmallit vahvistavat heikkoa itsetuntoa. Tiedät miten haitallisista ajatus- ja uskomusmalleista irrottaudutaan. Tunnet vapautumista, onnistumisen kokemusta ja syvää iloa kun huomaat, että pinttyneistäkin uskomuksista ja itsekritiikistä on mahdollista vapautua.

VIIKKO #4

Neljännen viikon aikana olet tullut tietoisemmaksi siitä, miten puhut itsellesi ja olet muuttanut sisäistä puhettasi hyvinvointiasi tukevaksi. Olet innostunut siitä, miten olet muuttanut sisäisen kriitikon äänen myötätuntoiseksi ja rohkaisevaksi, luoden näin vahvemman perustan itsetunnollesi.

VIIKKO #5

Viidennen viikon jälkeen olet tunnistanut omia vahvuuksiasi selkeiden tehtävien avulla. Olet oppinut, miten voit ottaa vahvuudet käyttöösi ja valjastaa ne käytännön voimavaroiksi. Olet oppinut myös hyödyntämään vahvuuksiasi omannäköisemmän elämän luomiseksi ja tunnet syvää iloa ja kiitollisuutta itsetuntosi vahvistumisesta. 

BONUS

3 mielikuvaharjoitusta itsetuntosi vahvistamiseen

Näiden harjoitusten avulla itsetuntosi vahvistuu ja tunnet enemmän sisäistä rauhaa.

(Arvo 97‚ā¨)

 

ALOITA MUUTOS KOHTI VAHVEMPAA ITSETUNTOA T√ĄST√Ą!
Olin useita vuosia haaveillut elämäntapamuutoksesta ja kokeillut montaa eri valmennusta, joissa aina epäonnistuin.

Sitten eräänä joulukuisena päivänä Saanan tekemä postaus Instagramissa kolahti ja varasin kartoitusajan. Jo kartoituskeskustelussa tuli todella luottavainen fiilis ja varovasti uskalsin jopa unelmoida onnistumisesta.

Onneksi rohkaistuin ja luotin, sillä Saanan valmennuksen myötä mun elämä muuttui täysin ja ensimmäistä kertaa elämässäni oikeasti onnistuin.

Elän tällä hetkellä Saanan ansiosta unelmaelämääni, nautin arjesta takapakeista huolimatta ja olen oppinut, että minä riitän ja olen arvokas. Toivon, että kaikilla olisi mahdollisuus osallistua Saanan valmennuksiin.

JENNI WALLIN

Olen ollut mukana Saanan valmennuksessa ja se muutti elämäni

Ennen valmennukseen lähtemistä olin ahdistunut ja täysin hukassa itseni kanssa. Elin negatiivisuuden kehässä. Itselläni ja koko perheellä oli huono olla. Olin hyvin itsekriittinen ja vaativa itseäni kohtaan. En ollut sinut itseni kanssa. Ajattelin paljon mitä muut minusta ajattelee.

Elin enemmän muiden mukaan kuuntelematta itseäni. Henkinen paha olo piinasi kaikista terapiakäynneistä huolimatta.

Hyvin pian valmennuksen alettua aloin löytämään itseäni. Sain paljon apua vaativuuteen ja suorittamiseen. Sain tilalle lempeyttä ja armollisuutta itseäni kohtaan. Sisäistin ajatuksen, että elämää eletään itseä, eikä muita varten.

Kun opin elämään itseäni varten ja laittamaan itseni ykköseksi, on ollut helpompi hengittää. Ei ole enää kaaosta. Ajatukset eivät ole enää myrskyä, vaan ne ovat selkiytyneet. Olen oppinut myös kuuntelemaan kehoani. Kun mieleni on tyyntynyt ja rauhoittunut, se on vaikuttanut koko perheen hyvinvointiin positiivisella tavalla. 

Olen oppinut rakastamaan itseäni ja pystyn nykyään hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen.

Olen paljon miettinyt, mitä olisi tapahtunut, jos en olisi lähtenyt valmennukseen mukaan. Valmennus oli itselleni viimeinen oljenkorsi, enkä ole katunut mukaan lähtemistä hetkeäkään! Valmennus pelasti mut!

Olen varma, että myös tämä uusi verkkokurssi tulee olemaan menestys. Suosittelen koko sydämelläni!

ANU MURSU

Valmennukseen lähtiessäni olin hyvin väsynyt, ärtyisä, epävarma ja haukuin itseäni läskiksi ja rumaksi.

En tiennyt oikein enää kuka olin. Koin vahvaa ahdistuneisuutta ja olin pettynyt itseeni esimerkiksi elintapojeni suhteen. Minulla oli huono olla itseni kanssa.

Tyytyväisyyteni omaan hyvinvointiini ja elintapohini, itsetuntemukseni, itseluottamukseni, itsetuntoni, onnellisuuteni ja itsestäni pitäminen parantuivat huomattavasti valmennuksen aikana.

Aiemmin itsetuntoni oli heikko ja nyt koen sen olevan hyvä. Olen myös huomattavasti onnellisempi, tunnen itseni paremmin ja luotan itseeni enemmän. Jaksan myös arjessa huomattavasti paremmin.

Tyytyväisyyteni ihmissuhteisiini on noussut, kun olen pystynyt nyt avoimemmin puhumaan asioista ja ottamaan vaikeitakin aiheita esille. En enää vähättele omia tunteitani, olen oppinut olemaan lempeämpi itseäni kohtaan, olen oppinut säätelemään tunteita ja käsittelemään ne. 

Olen löytänyt itseni ja tunnistan nykyään vahvuuteni.

Tiedän olevani empaattinen, iloinen ja lämmin persoona. Aiemmin olen ollut kotona kärttyisä ja väsynyt. Nykyään hassuttelen ja olen paljon rennompi.

Nyt kun minulla on parempi olla itseni kanssa, minun ei tarvitse paeta esimerkiksi puhelimen räpläykseen kotona, vaan pystyn olemaan läsnä ja nauttimaan perhe-elämästä enemmän.

Enää en ole onneton, vaan minulla on hyvä olla itseni kanssa ja voin rehellisesti sanoa olevani onnellinen.

Voin lämpimästi suositella valmennusta henkilöille, jotka kärsivät huonosta itsetunnosta tai joilla on muutoin huono olla itsensä kanssa!

HANNA KAUNONEN

Valmentajasi Saana Valli

Työn ja hyvinvoinnin maisteri (YTM) & itsetuntovalmentaja

Hei, olen kurssin kehittäjä ja valmentaja Saana Valli. Olen entinen itsekriitikko & epävarmuusmestari. Nykyisin itseni paras ystävä ja itsevarma onnistuja. 

Tiedän omakohtaisesti kuinka negatiivisesti heikko itsetunto vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin. 

25 vuotta kuuntelin muiden vinkkej√§, kuten ‚Äúole itsellesi armollinen‚ÄĚ tai ‚Äúp√§√§t√§t vain luottaa itseesi‚ÄĚ, jotka vain syvensiv√§t heikkoa itsetuntoani. Mik√§√§n ei muuttunut, koska en tiennyt miten¬†olla itselle armollinen.¬†En my√∂sk√§√§n tiennyt, miten voisin luottaa itseeni.

Kaikki kyllä neuvoivat kovasti kertoen mitä pitäisi tehdä, mutta kukaan ei kertonut MITEN. Koin valtavaa huonommuuden tunnetta, kun ajattelin, että minun olisi pitänyt pystyä olemaan itselleni armollinen, kun kaikki sitä hokivat. Syyllistin itseäni yhä enemmän, kun en vain yksinkertaisesti osannut. 

Päätin vahvistaa itsetuntoani ja olin valmis menemään vaikka läpi harmaan kiven löytääkseni konkreettiset keinot, joiden avulla oppisin rakastamaan itseäni. 
 • K√§vin l√§pi valtavan m√§√§r√§n aiemmista opinnoista tekemi√§ni muistiinpanoja.
 • Perehdyin lukuisiin tutkimuksiin itsetunnosta, onnellisuudesta, merkityksellisyydest√§ ja aivojen muokkautuvuudesta.¬†
 • Yhdistin eri tietol√§hteit√§, sovelsin oppimaani ja kokeilin itse erilaisia harjoituksia.
 • Loin hypoteesin, jonka mukaan itsetuntoa pystyisi vahvistamaan ottamalla tietynlaisia taitoja haltuun‚Ķ¬†

…ja BOOM TODISTIN HYPOTEESIN OMALLA KOHDALLANI TODEKSI ja siitä kaikki alkoi!

Loin¬† itsens√§ rakastamisen teorian ja Rakastu itseesi‚ĄĘ -metodin, jotka ovat mukana my√∂s t√§ss√§ verkkokurssissa.¬†¬†

Olen päässyt henkilökohtaisesti auttamaan metodini avulla jo yli 50 yksilövalmennettavaa ja satoja kurssilaisia luomaan onnistuneesti vahvan itsetunnon ja onnellisemman elämän. Lisäksi olen auttanut satoja ihmisiä verkkokurssien, luentojen ja puheiden avulla vahvistamaan itsetuntoaan.

Kun sanot t√§n√§√§n ‚ÄúKyll√§!‚ÄĚ, miten se vaikuttaa el√§m√§√§si?
Monellakin tapaa…

Arvostat itseäsi ja näytät myös muille miten sinua tulee kohdella - Kunnioitus lisääntyy ihmissuhteissasi ja näytät esimerkkiä lapsillesi tai muulle lähipiirillesi. Tunnet voimaantumista itsesi puolella olemisesta, etkä ole riippuvainen ulkopuolelta tulevasta hyväksynnästä ja huomioinnista.

Vapautat energiaa itsellesi tärkeisiin asioihin - Kun et enää kuluta tuhottomasti energiaa epävarmuuteen ja muiden mielipiteiden ja ajatusten miettimiseen. Sinulle jää aikaa levolliselle, suoritusvapaalle läsnäololle, joka tuottaa onnellisuutta.

Voit mennä nukkumaan hyvällä mielellä - Kun sinun ei tarvitse enää illalla käydä läpi epäonnistumisiasi tai sitä, mitä joku sinusta ajatteli. Pystyt hengittämään syvään ja nukahtamaan raukeaan levollisuuden ja onnellisuuden tunteeseen. 

Elät itsesi näköistä elämää muiden miellyttämisen sijaan - Kun fokuksesi on itsellesi mieluisissa asioissa ja löydät uteliaisuuden ja innon tutustua itseesi yhä enemmän ja enemmän, itsetuntemuksesi syvenee ja pystyt käyttämään aikasi ja energiasi niihin asioihin, jotka tuovat sinulle hyvää mieltä. 

On antoisampaa viettää aikaa läheisten kanssa, kun voi olla täysin oma itsensä - Enää ei tarvitse verhoutua epävarmuuden ja riittämättömyyden tunteisiin, vaan voit rohkeasti olla juuri se kuka olet. Tällöin tulet myös nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi ja se jos mikä on arvokasta.

Heikko itsetunto voi ilmetä usealla eri tavalla. 

Tyypillisesti valmennettavani kertovat minulle tuntevansa:

 • Kehovihaa
 • Vaikeutta tehd√§ itsen√§isi√§ p√§√§√§t√∂ksi√§
 • Vaikeutta luottaa ihmisiin¬†
 • Yksin√§isyytt√§
 • Ep√§onnistunutta oloa l√§hes kaikessa mit√§ tekee¬†
 • Syyllisyytt√§ menneisyyden vastoink√§ymisist√§, jotka heijastuvat t√§h√§n p√§iv√§√§n
 • Muiden miellytt√§misen tarvetta
 • Mukautumista siihen, mit√§ oletat muiden sinulta odottavan¬†
 • Ep√§varmuutta
 • Tunteiden tukahduttamista

Jos et halua, että nämä tunteet värittävät enää arkeasi harmaaksi, tämä kurssi on sinua varten.

T√ĄST√Ą MUKAAN

Nessi Ahvenkoski

 "Kun itsetuntoni on vahvistunut haluan herätä seuraavaan päivään, kun aiemmin toivoin, etten edes heräisi aamulla. Olen saanut rohkeuden toteuttaa suurimpiakin unelmiani, kuten muuttaa ulkomaille ja toteuttaa itseäni täysillä."

Ulla Juntunen

"Sosiaalisessa kanssakäymisessä on tapahtunut valtavia muutoksia. Olen alkanut näkymään itselleni ja sitä kautta myös muille aidompana minänä. Uskalsin päästää irti niistä kymmenistä naamioista, joiden taakse olin vuosien saatossa piiloutunut.

Milla Lönnroth

"Olen tosi paljon armollisempi itseäni kohtaan. Pääsen huomattavasti nopeammin irti pettymyksen tunteesta ja puhun itselleni myötätuntoisesti. Pystyn lohduttamaan itseäni sanomalla esimerkiksi: En saanut kaikkea tehtyä, ei haittaa, sellaista sattuu." 

Heidi Virtanen

"Ahdistus ja uupumus vähenivät ja voimavarat lisääntyivät. Asiat selkiytyivät ja pääsin jumittavien, negatiivisten asioiden kehästä irti. Löysin itsestäni minän, joka oli hävinnyt äiti- ja työroolien taakse."

 

Heikko itsetunto johtaa riittämättömyyden tunteeseen

Kun tunnet riittäväsi, itsetuntosi vahvistuu ja silloin seuraavanlaisia upeita asioita alkaa tapahtumaan (kuten minulle & valmennettavilleni):

Et toista enää samoja haitallisia uskomus- ja ajatusmalleja, joilla itsetuntosi on poljettu alas 

Onnistut tunnistamaan sudenkuopat, joihin olet aiemmin kompastunut ja opit välttämään ne. 

Luot syvempiä ihmissuhteita, joissa todella tulet nähdyksi ja kuulluksi 

Kun tiedät kuka olet ja uskallat olla oma itsesi, myös läheisesi pystyvät kohtaamaan aidon minäsi. Pystyt olemaan avoimempi ja rohkeampi, etkä enää pelkää paljastaa kipujasi, sillä tiedät, että ihmiset, jotka rakastavat sinua, ovat puolellasi.

Uskallat toteuttaa unelmiasi ja elää itseäsi varten 

Kun epävarmuus, pelot, vertailu ja itsensä ruoskiminen eivät enää hallitse elämääsi - sinulla on kaikki tarvittava rohkeus ja varmuus toteuttaa unelmiasi ja nauttia elämästäsi. Kun tiedät, mitkä asiat sinulle ovat tärkeitä, sinulla on mahdollisuus elää arvojesi mukaista elämää, mikä tutkitusti lisää onnellisuutta.

Valmennettavien kertomaa

"Valmennukseen lähteminen oli elämäni paras päätös!"

Ennen valmennusta mieleni oli täynnä hyvin negatiivisia ajatuksia itsestäni. Olin mielestäni todella läski, ja ajattelin sen olevan ainoa asia, jonka muut ihmiset minussa huomaavat.

Olin mielestäni paska aivan kaikessa missä vaan voi ajatella. Valmennukseen lähteminen oli elämäni paras päätös!

Koen, että itsetuntoni on valmennuksen jälkeen todella vahva ja itsevarmuuttakin minusta löytyy tällä hetkellä reilusti. En enää ruoski itseäni asioista, vaan kehun ja kannustan. 

ELINA RYHT√Ą

"Tällä hetkellä olen kuin uudesti syntynyt ja onnellisempi kuin koskaan."

Kun aloitin Saanan kanssa valmennusmatkan olin sisäisesti aivan epätoivoinen ja varma, ettei elämä tulisi olemaan muuta kuin pelkkää kärsimystä, olinhan yrittänyt jo tehdä kaikkeni, mutta mikään ei ollut auttanut.

Hyvin pian Saanan kanssa työskenneltyäni huomasin oman ajattelumallin muuttuvan ja muutos tapahtui todella nopeasti. Tällä hetkellä olen kuin uudesti syntynyt ja onnellisempi kuin koskaan.

KATJA KANERVA

"Valmennusmateriaalit on luotu ammattitaitoisesti."

Videomateriaaleja on ihana kuunnella, koska olet niissä aidosti sinä ja kerrot asioista niin, että ne herättävät ajatuksia. Rauhallinen, mutta iloinen ote herättää luottamusta. Metodit, joita käytät, toimii kaikki niin hyvin.

KIRSI SAARIVUORI

"Sain vahvistusta itsetuntemukseen ja itsetuntoon."

Olin pitkään laiminlyönyt omaa hyvinvointiani. En oikein tiennyt kuka olen tai mitä haluan. Olin suorittanut pitkään elämääni ja olin väsynyt kaikkeen.

Valmennuksen aikana aloin tunnistamaan asioita, jotka olivat ajaneet uupumukseen. Sain valmennuksen avulla pala palalta muutettua haitallisia ajatusmalleja ja aloin tunnistamaan miltä minusta tuntui. 

Aloin myös kohtamaan tunteitani ja käsittelemään niitä. Sain vahvistusta itsetuntemukseen ja itsetuntoon. Opin antamaan itselleni mahdollisuuden levätä ja palautua. 

TAIJA IIVONEN

Seuraavaksi päätöksen aika...

Jos hinta määräytyisi sen perusteella, paljonko itsekritiikki, epävarmuus, muihin vertailu, päätöksenteon vaikeus, epäonnistumisen pelko ja muut heikon itsetunnon seuraukset verottavat elämästäsi, hinta olisi todella korkea. 

Kuten aiemmin kerroin, heikko itsetunto sai itselläni aikaan vahvaa tyytymättömyyttä, riittämättömyyttä, luuseri-identiteetin, hukassa olemisen, surkean mielialan, negatiivisuuden kierteen ja paikallaan junnaamisen. 

Itse olisin ollut aikoinaan valmis maksamaan tuhansia euroja saadakseni vahvan itsetunnon. 

 

Ei hätää. Sinun ei tarvitse maksaa niin paljoa. 


Nimittäin nyt saat Vahvempi itsetunto -kurssin vain 197 eurolla. 

LIITY MUKAAN T√ĄST√Ą!

PLUS: Takaan, että itsetuntosi vahvistuu!

Seuraa 30 p√§iv√§√§ neuvojani, periaatteiteni, tee kaikki harjoitteet ja lupaan, ett√§ itsetuntosi vahvistuu ‚Äď tai muutoin saat rahasi takaisin.¬†

Laitat minulle vain viesti√§ [email protected].¬†

Lähde vahvistamaan itsetuntoasi itsesi, tulevaisuutesi ja lähipiirisi vuoksi - se takuulla kannattaa.

ALOITA MATKA KOHTI VAHVEMPAA ITSETUNTOA T√ĄST√Ą

Mitä tapahtuu, kun ilmoittaudut mukaan

Kun klikkaat ostopainiketta, päädyt kassalle. Maksutapana kassalla käy korttimaksu.  Maksun välittäjänä toimii ympäri maailmaa käytetty, turvallinen ja luotettava Stripe. 

Mikäli haluat maksaa laskulla, löydät myös siihen ohjeet kassasivulta. Voin halutessasi lähettää sinulle laskun myös haluamissasi erissä.

Hintaan sisältyy alv 24%.

Kun painat nappia, päädyt verkkokurssin kassalle.

Maksa verkkokurssi saamiesi ohjeiden mukaan. Maksuvälineenä toimii suosittu, luotettava ja 100% turvallinen Stripe.

Oston yhteydessä luot oman käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Näillä tunnuksilla pääset kirjautumaan Kajabin verkkokurssialustalle. Kajabi toimii tavallisella verkkoselaimella, mutta halutessasi voit ladata myös maksuttoman Kajabi-sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta. 

Saat ostoksestasi vahvistuksen ja kaikki lisätiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Anna tekniikalle hetki aikaa l√∂yt√§√§ perille (muista tarkistaa my√∂s roskapostikansio - joskus viesti saattaa ohjautua sinne). Jos sinulla on mit√§ tahansa haasteita tai kysytt√§v√§√§, ole yhteydess√§ [email protected].

Haluan mukaan!

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: