Saana valmentajana

Voimavarakeskeinen mielenvalmentaja

Välittäminen, uusien näkökulmien löytäminen ja ilo kuvastavat minua hyvin. Valmennuksissa teen kaikkeni, että saavutat haluamasi lopputuloksen. Minulla on aito palo ja halu auttaa ja saavuttaa kanssasi yhdessä asetetut tavoitteet ja se näkyy valmennuksissa.

Olen kouluttautunut monialaisesti ja kaikessa tavoitteeni on ollut oppia uutta tietoa, jonka avulla voisin auttaa sinua paremmin ja kokonaisvaltaisemmin ja uskon, että siinä olen onnistunut.

Nähdään Valmennuksessa!

VARAA MAKSUTON KARTOITUS
saana-valli-valmentajana

Liity nyt mukaan maksuttomaan 3-osaiseen

Vahvempi itsetunto minivalmennukseen!

 

Minivalmennuksessa:
 

💎 OPIT ASETTAMAAN TOIMIVAN TAVOITTEEN ITSETUNTOSI VAHVISTAMISELLE

💎 TULET TIETOISEKSI NYKYTILANTEESTASI

💎 SAAT LISÄÄ MOTIVAATIOTA MUUTOKSEESI

💎 OPIT KÄYTÄNNÖN ESIMERKIN KAUTTA, MITEN ITSETUNTOA VOIDAAN VAHVISTAA

 

Liityt samalla Hyvinvointimestariksi -sisäpiiriin. Lähetän sisäpiirille sähköpostilla mielenkiintoista sisältöä ja harjoituksia koskien itsetunnon vahvistamista ja onnellisuuden lisäämistä.

TULE MUKAAN

Tutustu taustaani

Saana Valli Coaching

Kokemusta ja koulutustaustaa.

      

Koulutustaustaa

Olen valmistunut Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteellisestä tiedekunnasta Työn ja hyvinvoinnin maisteriksi. Olen valmistunut myös Helsingin yliopistosta teologian kandidaatiksi.

Koulutuksesta tarkemmin

Helsingissä opiskelin uskontotiedettä ja sosiaalipsykologiaa, joten erilaisten ihmisten kohtaaminen, käyttäytymisen ja toiminnan syyt, ryhmän vaikutus yksilöön sekä erilaisten kulttuuritaustojen tuntemus ovat teologian kandidaatin tutkinnon myötä osaamisalueitani.

Lisäksi

Olen suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot, joiden kautta olen oppinut lisää auttamisesta ja hyvinvoinnin tukemisesta. Yleisesti opiskeluni ovat sisältäneet käyttäytymistiedettä, psykologiaa, onnellisuustutkimusta ja monia muita osa-alueita, joista olen poiminut työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

LCF Life Coach

Olen koulutukseltani myös LCF Life Coach, mikä tuo työotteeseeni kognitiivista käyttäytymistiedettä, positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeisyyttä.

Varaa maksuton kartoituskeskustelu!

Laita viestiä tai täytä lomake - Otan sinuun yhteyttä ja käymme yhdessä läpi tilannettasi ja saat myös ratkaisuehdotuksen päästäksesi haluamaasi lopputulokseen.

Varaa tästä
50